ממרח פסטו
- Adi Hemo
- 2 בינו׳
- זמן קריאה 1 דקות
אחרי שתכינו, תבינו למה אין אף רוטב קנוי שמשתווה לטעם המסחרר של רוטב הפסטו הביתי והטרי.
מצרפת לכם כאן מתכון לממרח פסטו עשיר וטעים ומוסיף ומקפיץ טעם בכל מנה.
אני בדרך כלל מכינה כמות יפה של ממרח פסטו שמשמש אותי לכל כך הרבה מאכלים, חלק שומרת במקרר וחלק במקפיא בקופסאות קטנות, וכל פעם שאני צריכה יש לי זמין.

מצרכים:
2 אריזות של עלי בזיליקום - להפריד את העלים (בערך 50 גרם)
40 גרם צנוברים
3 שיני שום
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור טחון/ גרוס
75 גרם שמן זית איכותי
אופן ההכנה:
אני מכניסה למיכל של בלנדר מוט את העלים כאשר הם מופרדים מהגבעולים, ומוסיפה את יתר המצרכים, טוחנת מספר שניות עד שכל התערובת טחונה ומעורבבת בצורה אחידה.
וזהו!
מה אומרים?
פשוט וקצר, ויש לכם תוספת מדהימה לרוטבי פסטה, לפוקאצ'ות, פיצות, סנדוויצ'ים, ומה לא.




תגובות